При поръчки над 50 лв.
Безплатна доставка до офис на "СПИДИ"

Електронна цигара, електронно наргиле и вейп - какви са разликите и как да ги разпознаем?

10.03.2021 18:58:30

Електронна цигара, електронно наргиле и вейп - какви са разликите и как да ги разпознаем?

 Разграничаването на тези три продукта тормози съвременното общество през последните няколко години. Всяко от изброените по-горе наименование често се използва, без да е ясно точно какво има предвид човекът, който говори. Ако вие самите вече сте търсили някои от тези продукти, то сами сте се убедили колко “объркан” е пазарът и как е трудно да различим електронната цигара, електронното наргиле и вейпа. Това е трудна задача понякога дори за самите търговци на тези стоки. И трите термина придобиха широка обществена популярност през последните години, а да не говорим за продуктите, които стоят зад тях.

 

Откъде идва объркването между термините и между самите устройства?

 

Безспорно основната причина е това, че електронната цигара, елктронното наргиле и вейпът имат сходства помежду си, които могат да вкарат непрофесионалното око в заблуждение. Приликата между тях е една, но тя е основна и е базирана на техния механизъм на работа, а именно - и трите са устройства за изпаряване. Какво означава това? Облакът, който се създава при тяхната употреба, не е дим, а аерозол. Именно той е притегателна сила за много ентусиасти да опитат тези устройства.

 

Какви са разликите между тези устройства?

 

Електронните цигари са първото устройство, към което опитващите се да откажат цигарите хора прибягват. От трите устройства, те са най-близо до конвенционалните цигари по своята визия и в допълнение към това създават сходно за потребителите усещане. Но важното тук е, че от тях са “премахнати” някои от веществата, които се определят за най-вредни при пушенето.

Електронните наргилета доста приличат на електронните цигари, но обикновено са по-дълги и по-тесни като форма. Най-често представляват капсуловани устройства, в които има течност и батерия, предназначени за определен брой вдишвания, след които, за да продължите, е нужно да замените устройство. По своите параметри най-близки са електронното наргиле и вейповете, затова именно тук преминаваме към вейповете. Това са устройства, при които се подменя течността и батерията, което удължава техния срок на употреба. При вейповете се наблюдава огромно разнообразие от течности, като вие често може да разнообразявате избрания от вас вкус.

Ако смятате, че някой от термините е използван подвеждащо на дадено място, то запознайте се добре сами с характеристиките на продукта и се подсигурете, че ще получите точно това, което търсите. Vaper.BG е сигурният доставчик на страхотни устройства, които може да получите на атрактивни цени. Защото ние вярваме, че качеството трябва да е достъпно!

Коментари

Hgçvöç
Hgçvöç 31.10.2022 Искам да попитам електроната цигара без никотин да ли се вдишва или сам се дърпа в устата и си издишва

Остави коментар

Вейпове

Вейпове - Блог | VAPER.BG

Електронна цигара, електронно наргиле и вейп - какви са разликите и как да ги разпознаем?

Електронна цигара, електронно наргиле и вейп - какви са разликите и как да ги ра

Разликите между електронната цигара, вейпа и електронното наргиле, в помощ на тези от вас, който не ги разграничават и се затрудняват в избора на подходящо устройство. Разликите между електронната цигара, вейпа и електронното наргиле, в помощ на тези от вас, който не ги разграничават и се затрудняват в избора на подходящо устройство. 2021-05-08T12:45:05+03:00 Електронна цигара, електронно наргиле и вейп - какви са разликите и как да ги разпознаем?

<p><span>&nbsp;</span><span>Разграничаването на тези три продукта тормози съвременното общество през последните няколко години. Всяко от изброените по-горе наименование често се използва, без да е ясно точно какво има предвид човекът, който говори. Ако вие самите вече сте търсили някои от тези продукти, то сами сте се убедили колко &ldquo;объркан&rdquo; е пазарът и как е трудно да различим електронната цигара, електронното наргиле и вейпа. Това е трудна задача понякога дори за самите търговци на тези стоки. И трите термина придобиха широка обществена популярност през последните години, а да не говорим за продуктите, които стоят зад тях. </span></p> <p><span>&nbsp;</span></p> <h2><span>Откъде идва объркването между термините и между самите устройства?</span></h2> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <p><span>Безспорно основната причина е това, че електронната цигара, елктронното наргиле и вейпът имат сходства помежду си, които могат да вкарат непрофесионалното око в заблуждение. Приликата между тях е една, но тя е основна и е базирана на техния механизъм на работа, а именно - и трите са устройства за изпаряване. Какво означава това? Облакът, който се създава при тяхната употреба, не е дим, а аерозол. Именно той е притегателна сила за много ентусиасти да опитат тези устройства. </span></p> <p><span>&nbsp;</span></p> <h2><span>Какви са разликите между тези устройства? </span></h2> <p><span>&nbsp;</span></p> <p><strong><span>Електронните цигари</span></strong><span> са първото устройство, към което опитващите се да откажат цигарите хора прибягват. От трите устройства, те са най-близо до конвенционалните цигари по своята визия и в допълнение към това създават сходно за потребителите усещане. Но важното тук е, че от тях са &ldquo;премахнати&rdquo; някои от веществата, които се определят за най-вредни при пушенето. </span></p> <p><span><strong>Електронните наргилета</strong> доста приличат на електронните цигари, но обикновено са по-дълги и по-тесни като форма. Най-често представляват капсуловани устройства, в които има течност и батерия, предназначени за определен брой вдишвания, след които, за да продължите, е нужно да замените устройство. По своите параметри най-близки са електронното наргиле и вейповете, затова именно тук преминаваме към <strong>вейповете</strong>. Това са устройства, при които се подменя течността и батерията, което удължава техния срок на употреба. При вейповете се наблюдава огромно разнообразие от течности, като вие често може да разнообразявате избрания от вас вкус. </span></p> <p><span>Ако смятате, че някой от термините е използван подвеждащо на дадено място, то запознайте се добре сами с характеристиките на продукта и се подсигурете, че ще получите точно това, което търсите. <a href="https://vaper.bg"><em>Vaper.BG</em></a> е сигурният доставчик на страхотни устройства, които може да получите на атрактивни цени. Защото ние вярваме, че качеството трябва да е достъпно!</span></p>

, ,

Hgçvöç Hgçvöç

2022-10-31T14:45:24+02:00
Искам да попитам електроната цигара без никотин да ли се вдишва или сам се дърпа в устата и си издишва
Сравнение на продукти