При поръчки над 50 лв.
Безплатна доставка до офис на "СПИДИ"

Сортиране

Категории

Вид

Liqua

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Liqua

Безникотинови и Никотинови Течности LIQUA (Ликуа) Liqua (Ликуа) е течност за електронни цигари разработена от Ritchy Group Limited, компания концентрирана върху иновациите в разработването на електронни цигари и вейп течности. От 2009г. марката Liqua (Ликуа) е синоним на премиум вейп течност. Тя е на първо място по продажби, с над 10 милиона бройки годишно, в над 85 държави по света. Liqua (Ликуа) е ежедневна вейп течност за над 200000 хиляди души търсещи модерна и здравословна алтернатива на тютюнопушенето. Ние от VAPER.BG се стремим да ви предложим висококачествените вейп течности Liqua (Ликуа) на най-добрата цена в България.

Liqua

Liqua Изображение

Безникотинови и Никотинови Течности LIQUA (Ликуа)

Liqua (Ликуа) е течност за електронни цигари разработена от Ritchy Group Limited, компания концентрирана върху иновациите в разработването на електронни цигари и вейп течности.

От 2009г. марката Liqua (Ликуа) е синоним на премиум вейп течност. Тя е на първо място по продажби, с над 10 милиона бройки годишно, в над 85 държави по света.

Liqua (Ликуа) е ежедневна вейп течност за над 200000 хиляди души търсещи модерна и здравословна алтернатива на тютюнопушенето.

Ние от VAPER.BG се стремим да ви предложим висококачествените вейп течности Liqua (Ликуа) на най-добрата цена в България.

Сравнение на продукти